Kuolainsovitus

284b1a_7c73fa2e34a64c4cadb01d5c0be1c265m
Knapp

Oletko kyllästynyt ostamaan kalliita kuolaimia jotka eivät toimi hevosellasi? Haluatko apua löytämään sinulle ja hevosellesi sopivan kuolaimen? Tuntuuko siltä että jotain on vialla mutta et löydä sille syytä? Tarjoan kokonaisvaltaiasta kuolainsovitusta terapeutin perspektiivillä. Olen ammattitutkinnon suorittanut hevoshieroja ja hoidan hevosia eri tekniikoita käyttäen. Olen myös koulutettu kuolainsovittaja ja opiskelen hollantilaisessa ICPBC-koulussa jossa kuolainsovitusta opiskellaan kokonaisvaltaisesti. Koulu on myös merkkiriippumaton, eli työskentelen kaikkien merkkien kanssa. Oikean kuolaimen valintaan vaikuttaa hevosen anatomia, käyttö, koulutus, luonne ja terveystila sekä ratsastajan taidot ja tuntuma kuolaimeen. 

Näin kuolainsovitus toimii:

Ajanvarauksessa pyytäisin sinua kertomaan hieman enemmän hevosestasi Haluan tietää hevosen perustiedot, terveydentilan ja millaisia haasteita teillä on tuntumassa.

Paikan päällä tarkistamme ensin hevosesi lihaskunnon ja mahdolliset ongelmat. Palpoin hevosen ja tarkistan mielelläni sen myös liikkeessä. Jos hoidontarvetta on jota voin hevoshierojana hoitaa, hoidamme myös hevosen kuolainsovituksen yhteydessä. Tutkin hevosen suun ja tarkistan kuinka hevosen nykyiset varusteet istuvat. "Hoidot" sivulta voit lukea lisää hoitofilosofiastani.

Seuraavaksi ratsastaja ratsastaa hevosen sen tavallisilla varusteilla ja keskustelemme kuinka ratsastaja kokee ongelman. 

Lopulta teemme varustemuutokset ja kokeilemme eri kuolainratkaisuja. Käytössäsi on laaja valikoima laadukkaita merkkikuolaimia eri valmistajilta.

 

IMG_6761.jpg

Kirjoitan jokaisesta kuolainsovituksesta raportin ja tuloksen kuolainsovituksesta. En varsinaisesti myy kuolaimia mutta satunnaisesti minulla voi olla ylimääräisiä kuolaimia tai voin välittää yhteystiedot yhteistyökumppaneilleni joiden kautta voi hankkia sovitetun kuolaimen. Kuolainsovituksessa ei ole koskaan varusteiden ostopakkoa. 

 

Työskentelen koko Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Sopimuksen mukaan myös ympäri Suomea jos hoidettavia on riittävän monta.

 

Hinnasto: Kuolainsovituksen hinta on 60€/ hevonen. Saman omistajan muut hevoset saavat hinnasta alennuksen -10€. Hintoihin lisätään matkakulut. 

 

Pidän myös kursseja ja koulutusta pään anatomiasta, suitsien ja kuolainten sovituksesta. Kurssit onnistuvat sekä digitaalisenä että paikan päällä. Olethan yhteydessä niin jutellaan lisää